Zamedzenie chuti na sladké

Príjem kalórií zo zákuskov, keksíkov, fantastických čokoládok, sladkých buchiet, fornetiek, zmrzliny...podstatným spôsobom ovplyvňuje vašu hmotnosť. Lenže väčšina ľudí si tieto dobroty dokáže len ťažko odoprieť. Na sacharidy vzniká závislosť, najmä ak jedálniček nie je vyvážený a stravovanie je veľmi nepravidelné.

Sladké pokušenia sú zvlášť nebezpečné pre ženy. Existuje priama závislosť medzi konzumáciou sladkých jedál a vznikom rakoviny najmä maternice a prsníkov. Zistilo sa, že ak denný príjem cukru prekročil o 35 g denný limit, hrozila až o 36% vyššia pravdepodobnosť, že sa v tele vyvinie tumor. Po príjme veľkého množstva cukru, telo uvoľňuje viac inzulínu, čo môže vyústiť do nadmerného bujnenia.

Pravdepodobnosť vzniku tohto typu rakoviny sa ešte zvýši, ak je vyššia hladina estrogénu v tele. Ďalšími faktormi pre vznik ochorenia sú vek, nadváha, zlé stravovacie návyky, málo pohybu, genetické predpoklady pre chorobu zo strany matky...

Obmedzenie chuti na sladké je skutočne možné. Biorezonancia Vám pomôže odolať Vašim obľúbeným sladkostiam. Odblokovanie chuti na sladké trvá približne 30 minút a je založené na snímaní vzorky cukru, resp. čokolády, alebo iných prinesených sladkostí, ktoré vám chutia najviac. Aj v tomto prípade je možné nahrávať terapeutický program na čip, ktorý predlžuje účinky eliminácie.